Word jij onze nieuwe

Business Analist op Bonaire?

Schakel tussen klant

en Development team

Wij zoeken een Business Analist die op Bonaire wilt wonen en werken bij onze grootste klant, de Belastingdienst Caribisch Nederland. 

De Business Analist helpt gebruikers on-site met vragen en met wensen om het systeem verder uit te breiden of te verbeteren. Hiervoor gebruikt de Business Analist zijn/haar kennis van de systemen en van het proces van de Belastingdienst. Daarnaast maakt de Business Analist de vertaalslag van de wens van de klant naar het Development team van BearingPoint.

De belangrijkste skills

De Business Analist is eigenlijk een soort octopus; iemand die van alle markten thuis is en allerlei zaken bij elkaar kan brengen.
De vijf belangrijkste skills voor deze functie zijn:

Communicatieve

vaardigheden

Je gaat makkelijk in gesprek met alle lagen van de organisatie: van teamleiders, eindgebruikers tot aan softwareontwikkelaars.

Analytische

vaardigheden

Jij weet complexe vraagstukken te doorgronden en helder over te brengen aan verschillende stakeholders.

Klant-

gerichtheid

Je zorgt ervoor dat vragen zo snel mogelijk beantwoord worden en problemen worden opgelost, zodat gebruikers verder kunnen.

Domein-

kennis

Je hebt kennis van de processen van een belastingdienst en kunt goed de vertaalslag maken tussen het proces van de klant en de applicatie die gebruikt wordt.

Organiserend

vermogen

Je pakt elk vraagstuk met beide handen aan en bekijkt hoe deze het beste opgepakt en aangepakt kan worden.

Meer over de functie:

Bekijk de Business Analist vacature

Als Business Analist vind je het leuk om klanten te helpen door op te treden als klantadvocaat terwijl je hun domein en zakelijke vereisten goed begrijpt. BearingPoint Caribbean is…

Over de klant Belastingdienst Caribisch Nederland

Wil je meer weten over de klant en onze softwareoplossingen? Lees dan onze case study over de Belastingdienst Caribisch Nederland.

Wonen op Bonaire, relax en geniet van het eilandleven

Hoe is het om op Bonaire te wonen? Ga naar Bonaire.nu voor meer informatie over het eiland en handige links.

Ben_de_Kruijf